Pixabay at Pexels

Loopt afdeling inkoop over van de orders? Blijven facturen te lang liggen omdat ze niet matchen met de orders? Functioneren afdelingen als eilandjes? Laat dan de bedrijfsinkopen geolied verlopen door de inzet van een proactieve inkoper met een focus op kwaliteit en procesoptimalisatie en bespaar daarmee op kosten. Ik kan daarbij helpen.

ZZP Inkoper parttime beschikbaar in Regio Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Ik ben een gediplomeerd inkoper met 15 jaar werkervaring waarvan 6 in inkoop. Ik schep graag orde in de chaos en verbeter waar mogelijk de inkoopprocessen door de samenwerking met andere afdelingen op te zoeken en het management te informeren over besparing-potentiëlen. Verder heb ik veel ervaring met diverse ERP systemen zoals Oracle en SAP en ben ik bedreven in Excel. Ik ben vanaf de zomer van 2023 weer voor 24 uur per week beschikbaar voor jouw inkoopafdeling. Wil je meer weten dan kun je mijn CV downloaden of over mijn loopbaan lezen. Heb je een vraag of wil je met mij samenwerken stuur dan een mailtje naar info@mirjamlock.nl of bel mij op 06 4555 4159 

 

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen